13 Ağustos 2010 Cuma

Balotelli bitmiştir..


Acık konusayım ; bu adam benim gözümde Serie A'nın kurtarıcısıydı.Son yıllarda Kaka ve Ibrahimovic adeta Serie A'nın gururunu ve onurunu taşıyorlardı.Böylesine önemli bir lig yaşlı oyuncuların eline verilmiş gidiyordu adeta.Serie A'nın ve dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer alan bütün isimler Inter Milan'da toplanmıs ama ne yazıkki hiçbiri Italyan degil.Sneijder,Milito,Lucio ve Maicon gibi isimleri bir çırpıda sayabiliyoruz zaten yoldan geçene sorsan oda bilir bu isimleri.

Balotelli daha genç yanlış söylemiyorsam 21 yasında olması lazım.Yeni bir Messi veya Ronaldo olabilirdi.Çünkü bu yetenek fazlasıyla var ama ne yazıkki siyahi futbolcularda cok fazla rastlanan disiplinsizlik gibi herseyi silebilen bir huy var.Ve bu huyunu yenmesi bana göre 2-3 kat daha fazla zorlaştı.

 Manchester City,Inter gibi kulüplerin tek benzer özelliği belli amaçları kovalıyorlar.Lig şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu gibi.Çünkü yıllardır bu özlemlerinin altında ezilmişler ve özel futbolculara özel muamele var bu takımlarda.Arap patronlar Mancini'nin bir dediğini iki etmiyorlar.Balotelli'ye sözlerinin geçeceğini sanmam.Ve Balotelli su anda futbol hayatının en kırılma noktasındayken böyle bir karar alarak belkide gelecegiyle oynadı.Belkide bir süper yetenek kayıp gidecek.Çünkü Mancini bir Magath veya bir Capello değil.

Şimdi kimse asker ayagı bıdı bıdı yapmasın.Kulüp sana para veriyor neden ? Oynayacaksın,hakkını vereceksin ! Balotelli'nin eğer onu sıkmazlarsa kendisini kasacagını hic sanmıyorum.Yazık oldu diyebilirim sadece ama umarım haksız çıkarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder