8 Ağustos 2010 Pazar

Juvede yeniden yapılanma dönemi artık başlamıştır.

Camoranesi gidiyor zaten artık gitmesi gerekliydi.Juventus onu yollamak istiyor çünkü malum yeniden yapılanma sürecinde bütün yaşlı isimler yollanacak.Del Piero ve Buffon hariç dememe gerek yok sanırım.Onlar kadar ilgi ve destek görmedi hiç bir zaman.Camoranesi çocuğun eğitimini bahane göstererek kalmak istiyorum dedi ama Ultras klube desteğini açıkladı.Yeni sezonda Juve'nin istemediği ama takımda kalan herkesin hayatı cehennem olacaktır demişler.

Bugün Camoranesi'nin menajeri Vlado Borozan,Camoranesinin Birmingham City ile anlaştığını ve transferin an meselesi olduğunu söylüyor.Açıkcası ben daha üst seviye takımlar beklerdim ama Ingiltere gibi eğitim seviyesi yüksek ülkelerden başka ülkelere gideceğini sanmam yani Türkiye için yazıp çizseler bile imkansıza yakın.Tabii gerçekten sebep oğluysa.

Nedved emekli oldu,Del Piero 1-2 sezona bırakır ve Buffon da 3-4 sene içinde bırakır tahminimce.Bu isimler şu anda oynadıklarında hala heyecan veriyor ve onlar dokunulmaz yani çok kötü bile olsalar fazla ses çıkartamaz kimse.Zaten Ranieri'nin gönderilme sebeplerinden birisi Del Piero'ya karşı kendisini tam ayarlayamamasıydı.Trezeguet var birde,artık bitti o Trezegol dönemleri bunun herkes farkında.Oda büyük bir ihtimal gidecek takımdan.

Yeniden yapılanma sürecine gelelim şimdi; Yöneticilerin farkında olması lazım bu kulubün adı JUVENTUS ! 2 ay gibi bir süreyi bir transfere harcamamak gerekir hele hele 2-3 milyon euro'nun lafı edilmemelidir bile.Iaquinta denilen topa vurmayı beceremeyen herif hemen yollanmalı,Edin Dzeko takıma katılmalıdır.Poulsen gibi 2. 3. sınıf adamlar yollanmalı yerine Juve'ye yakışan isimler getirilmelidir.Krasic transferine nokta koyulmalıdır 3 milyon euro'nun lafı bile olmaz,olmamalı.Grosso ve Grygera takımdan postalanmalıdır.Yerlerine Juventus formasını giyecek isimler getirilmelidir.Bonucci gibi gelecek vaadeden oyuncular getirilmelidir.

Birde ikinci şans hakedenler var.Felipe Melo gerçekten Fiorentina'daki gibi değil Brezilya-Hollanda maçı tam anlamıyla bir çöküş oldu onun için.Amauri bu formunu sürdürürse takımın bankolarından biri olacaktır kuşkusuz.Diego'nunda Shamrock maçındaki performansını sürdürmesi ve bu takımın 10 numarası olması gerekli.Sissoko eğer Diarra gelirse takımda kalmalıdır.

Juventus'un hocası Del Neri bence bu takımı dogru transferlerle JUVENTUS ! gibi oynatacaktır.Layık olduğu biçimde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder