31 Temmuz 2010 Cumartesi

Emirates Kupası 2010

Bugün çok yoğundum zaten belli olmuştur sadece iki tane post girebildim ve haliyle Emirates Kupası'nı kaçırdım.Arsenal-Milan ve Celtic-Olympique Lyon maçları oynandı bugün.Ntv canlı veriyor maçları galibiyet 3 puan,beraberlik ve atılan goller ise 1 puan değerinde.

Bu sene dördüncü kez düzenleniyor Emirates kupası.Her yıl Arsenal'in Emirates Stadında ve Arsenal'in ev sahipliği altında yapılıyor.B.A.E nin havayolları olan Emirates Havayollarının sponsorluğunda oynanıyor.2007 yılında Arsenalin konukları PSG,Inter Milan ve Valencia olmuştu 2 galibiyet 4 gol ve toplamda 10 puanla Arsenal turnuvayı kazanmıştı.Gol kralı PSG'den Luyindula olmuştu.

2008 yılında konuklar Juventus,Real Madrid ve Hamburg olmuştu.Bu dört devin arasında biraz 'ufak' kalan Hamburg turnuvayı Juventus'a 3 atarak 1 galibiyet 1 mağlubiyet 4 gol atıp 2 gol yiyerek kazanmıştı.Ve bu turnuvanın gol kralı Juventus'a 90+1 ve 90+2 de 2 gol atan Ivica Olic olmuştu.

Geçen sene ise Arsenal'in konukları Atletico Madrid,Glasgow Rangers ve PSG olmuştu.Turnuvayı 2 galibiyet 5 golle ev sahibi Arsenal kazandı.Turnuvanın gol kralları 2şer golle Arshavin ve Wilshere olmuştu.Hatta bu turnuva sayesinde Wilshere öne çıkmıştı ama gerisini çok fazla getirip büyük bir patlama yapamadı.

Bu akşam güzel maçlar bekliyor bizi 16:00 da Milan-Lyon 18:20 de ise Arsenal-Celtic maçları var.NtvSpor canlı yayınlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder