28 Temmuz 2010 Çarşamba

Transfer #1


*Beşiktaş'ın transferleri ligin prestijini oldukça arttırdı,Guti transferi takımdaki iyi bir oyunkuruc eksikliğini kapatırken,taraftar memnuniyeti ve Demirören popülaritesinide tavanlamış oldu.Altidore diyorlar hadi hayırlısı.

*Galatasaray bu sene ilk 3'e giremez bana göre takımda sürekli bir olumsuz hava var.Hissediyorsun.
Cana transferi çok başarılı.Pino'yu hiç izlemedim.Jan Polak diyolarlar az çok bilgim var o bilgiye görede bir cacık olmaz.Taraftarlar Üstünel'i özlüyor sanırım.

*Fenerbahçe'nin transferleri çok başarılı ama onlardada ters giden birşeyler var.Stoch ve Dia çok iyi transferler iyi bir forvet ile birlikte takım uçar gibi.Gyan transferi olursa tam isabet olur.

*Trabzon suskun çook suskun.

*Eskişehir'in Pele hamlesi çok hoşuma gitti,transferleri gayet kaliteli.Bursa'nın yaptığını başarmaya çalışacaklar.Gaziantep'tende bu sene çok ümitliyim bende ilk 5'i zorlarlar hatta Avrupa'ya giderler.

*Avrupada gündem Balotelli.Balotelli,tekrar Mancini'nin ellerinde uslanacakmı göreceğiz hiç sanmıyorum ama eğer olursa Man.City iyi iş başarmış olacak.Raul Schalke'ye gitti ama o mavi formada hiç yakışmadı be.

*Resimdeki adam Dzeko.Bana göre tam Juventus'un aradığı forvet.Birde Krasic geldimi 2-3 transfere bu takım toplanır.Bonucci'den çok büyük beklentilerim var bu sene.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder