3 Kasım 2009 Salı

Orası Özel


Bu fotoğraf 2003 yılında kaybettiğimiz Şampiyonlar Ligi Finalinin kadrolarını gösteriyor.Son yıllardaki Avrupa'daki son başarımız(!) peki şimdiki kadro bu kadrodan kötümü çok değil ama rakipler güçlü,umarım kısa sürede değişiriz.Umarım kaliteli isimlerle yeniden şaha kalkarız.
Maça gelince;Torinoda 1-0'dan maçı almıştık,üstüne 5-1'lik galibiyet ve 3-2'lik mağlubiyet gelince artık maçı kazanmak zorunlu oldu.


11'lerin şöyle olması bekleniyor;


Maccabi Haifa:
Davidovich; Meshumar, Keinan, Teixeira, Masilela; Culma, Kayal, Boccoli Katan, Ghadir, Dvalishvili.

Juventus:
Buffon; Grygera, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Melo, Poulsen, Camoranesi, Diego, Giovinco; Trezeguet.

Bu kadroyla umarım yeneriz Haifa'yı hafife almamak gerekir ama bahsedilen takım JUVENTUS

Tahminim,4-0 alacağımız yönünde,goller mi?Kim atarsa atsın galibiyet gelsinde gönlüm Giovinco ve Trezegol ile hadi bakalım.

1 yorum:

  1. Milan'la oynadığımız o final maçını hiç unutamıyoru. 2002-2003 sezonu yarı finalde o yılların yıldızlar topluluğu Los Glactşcos'u Real Madrid'i elemişsiz ama yarı final son maçında gördüğü sarı kartla Nedved cezalı duruma düşüyor ve o final maçında oynayamıyor. Bir çok futbol otoritesi Juventus'un bu maçı Nedved'siz çıktığı için kazanamadığını söyler. Maçın normal süres, ve uzatma dakikaları 0-0 bitmişti. 120 dakikanın arından geçilen penaltı atışlarından önce o akşam televizyonun karşısında maçı birlikte izlediğimiz anneme Juvenin penaltılarını atacak olan 5 kişiyi kendimce tahmin ederk söylemiştim ve gerçekten de Juvenin 5 penaltısını benim tahmin ettiğim oyuncular atmıştı. Fakat maçın sonu tahminim daha doğrusu isteğim doğrultusunda olmamış ve maçı dolayısıyla kupayı da penaltılarda kaybetmiştik.

    YanıtlaSil