9 Kasım 2009 Pazartesi

Yol Ayrımı






Öncelikle haberimi vereyim bu bir ayrılık haberi değil başlıklardanda görmüş olduğunuz üzere artık sadece Juventus ile sınırlı kalmayıp dünya futbolu hakkındaki görüşlerimide yazacağım ama sağlam ve birinci ağızdan Juventus haberleri için www.juventusfcturkiye.blogspot.com adresine güvenebilirsiniz yeni blog hayırlı olsun diyelim şimdiden.

2 yorum:

  1. Estağfrullah kardeşim. Mahçup ettin şimdi ya :) Güzel düşüncelerin ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Benim bloğum kadar senin bloğun da oldukça güzel ve de Juve & Dünya futbolu ile ilgili faydalı bir blog. Buna yol ayrımı deme bile. Çünkü biz Türkiyeli Juveliler olarak her zaman yek bir vucüt olarak aynı doğrultuda hareket eden ve aynı takıma aynı büyüklükte sevda duyan taraftarlarız. Ben senle yüzyüze tanışmasam da sanal ortamdan bile oldukça samimi ve de dosthane bir insan olmadan ötürü bunu bir yol ayrımı olarak görmüyorum. Bu bloğu her daim kardeş bir blog olarak gördüğümü de önemle belirtmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Hocam güzel yorumların çok çok teşekkür ediyorum
    her zaman Juventus sevdamız devam edecek,zaten blogun ağırlığı yine Juventus olacak aynen devamda diyebiliriz yani,bende senin bloğunu bir kardeş blog yada birinci ağızdan doğru haberlerin alındığı bir blog olarak görüyorum,yazılarını takip ediyorum.

    YanıtlaSil