3 Kasım 2009 Salı

Rakipler Ne Yapıyor Bu Arada?





Rakiplerimizide takip etmek önemlidir diye düşünüyorum sonuçta onlarla rekabet ediyoruz.

İnter Milan:Yarın çok kritik bir Dinamo Kiev maçı var onlar için,Cesar'a göre final maçı,Mourinho'ya göre değil böyle ilginç bir durum var takım içinde.Lig performansları ise çok iyi gidiyor,5-3'lük bir Palermo galibiyeti ve ardından 2-0'lık Livorno galibiyeti eminim bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde kazanacaklardır.Eto'o,Milito ve Balotelli 3'lüsü korkutmaya başladı.

A.C. Milan:Artık o kötü dönemin etkisinden kurtulmuş gibiler.Bu akşam Real Madrid ile oynaycaklar,son 6 maçta hiç kaybetmemişler,4 maçı kazanmışlar zaten Real galibiyeti takımı iyice bir havaya sokmuştu şimdi ikinci galibiyeti alarak yükseliş dönemine geçmek isteyeceklerdir.Leonardo koltuğu yavaşça sağlamlaştırıyor gibi arkadan hızla geliyorlar dikkat etmeliyiz.Bu arada Beckham kiralık olarak yuvaya(!) geri dönüyor ve bir başka transfer 20 yaş altı dünya kupasının yıldızı Adiyah oldu,artık iyice düzelmeye başlıyorlar.

A.C.F Fiorentina:Çok ciddi bir rakip olarak görülmesede bence bizim seviyemizde bir rakip,onlarında Debreceni ile Şampiyonlar Ligi maçı var kazanırlar diye tahmin ediyorum.4 maç aradan sonra kazandılar Catania karşısında,Franchi pek sevinmedi ama haklı,artık yükselişe geçeceklerini tahmin ediyorum.

Benim ilk 3 için aday gördüğüm 4 takım var hepsinin haberlerini vereceğim.Tabii yükselişe geçen takımlarında detaylarını inceleyeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder